Friday, January 23, 2009

Vallrahu






















Pildistas Annika, Allan ja Craig

3 comments:

OJASILLA said...

tundub sõnuseletamatult mõnus, päris kadedaks teete :)
ega vist nii pea pole teil plaanis Eestit väisata?

mesike said...

Tere Triin. Lugesin täna nii Sinu, kui Allani blogid läbi. Mind valdab selline igatsus rändamise järele, aga kahjuks pole mul pere kõrvalt võimalik seda ette võtta.
Töö juures toimuvad kõvad muutused seoses reformiga. Loodushariduse seltskond on üsna laiali pillutatud, kes üldse koondatud, kes üle viidud. Mina näiteks alustan 1. veebruarist tööd hoopis RMK s külastuskorralduse spetsialistina - ega erilist valikut polnud, kas koondamine või RMK. Eks me elame ka huvitaval ajal ja paistab, mis kogu sellest jamast siin saab. Luual läheb ka kenasti ja punnitame ikka usinalt edasi. Jaanuaris oli üks raskemaid sesse - hästi palju kodutöid ja kaks eksamit aga kogu selle Luua kooli suurim võlu on loomulikult kaasõpilased. Meil on ikka mega lahe seltskond. Eelmine kord pidasime Tiina V oest i 30 juubelit. Me lihtsalt rääkisime poole ööni, no niii huvitavad elud ja inimesed, et lihtsalt kuulad suu ammuli. Meil on Penijõel kodukaku kaamera üleval. väga lahe tegelane. Kui pilt läheb netipõhiseks, saadan Sulle ka lingi. Saada ehk kusagil vaadata kuidas meie kakukene toimetab, väga hea heli on ka kaameral, nii, et saad huikamist ja pulmatralli kuulata. Kakud on mõnusalt aktiivseks läinud ja järgmisel nädalal läheme kakuretkedele. Lund on ka natuke, üldiselt on sula. Olid ka mõned imeilusad talveilmad, mida üritasin pildistada. Igatahes, kõvad kallistused ja jõudu jaksu Sulle. Kui tagasi kunagi jõuad, siis teeme loodusõhtu ja räägid ehk kõigist oma toredatest lindudest, keda seal kohtad. Parimaga Marju

Triin said...

tere tere Elo ja Marju ja..
Jah tore on siin tõesti. Palav ja niiske ja .. Nüüd on hakanud vihmane aastaaeg st. et sajab koguaeg ja kui parajasti ei saja siis sajab. Veetase on mõnes piirkonnas 13 m üle keskmise. Meie oleme suurematest linnadest ära lõigatud ja Cairnsi so. 100 km minu kodust tuuakse süüa ja toitained meritsi.
Samal ajal kui meil uputab lõuna pool Melbourni kandis põleb.
Äge kuulata, et kakud juba laulavad ja kuulsin et hundidki aktiivsed. Saada kindlasti link.
Igatsen tagasi kooli, ei jõua oodata kui Luuale taas.

Tervisi teile ja olge vaprad.

Triin